amis
amis

La nostra Associació

 

 

 

 

 

 

 

a la foto desembre 2016:

Monica Lügstenmann, presidenta

Pilar Aguilar, Tresorera

Toni Morera, secretari

 

AMIS es crea com una associació de pares i mares de fills amb discapacitats de Sitges, una entitat privada, sense ànim de lucre, registrada per la Generalitat de Catalunya amb el número: 14.097 que es constituieix amb l'objectiu d'aconseguir una vida digna i de qualitat de les persones amb discapacitat a través de la promoció d'activitats i de la sensibilització social en el seu entorn proper.

 

La Declaració Universal dels Drets humans afirma que les persones amb discapacitat han de poder exercir els seus drets civils, polítics, socials i culturals en igualtat de condicions que la resta de ciutadans.

Per això creiem que les persones amb discapacitats tenen dret a rebre els recursos adequats a les seves necessitats específiques i individuals.  

A l'associació treballem per una societat per a tots, on les persones amb discapcitat tinguin igualtat d'oportunitats, tracte i no discriminació.

Perquè tots som diferents però tots som iguals

La nostra missió es millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat sensorial, física o intelectual, fent possible la seva inclusiu total a la societat, aconseguint el màxim grau d'autonomía possible, independència, autodeterminació i benestar.

 

Els nostres objectius son:

  1. Promoure i desenvolupar accions per que les persones amb discapacitat gaudeixin d'una societat inclusiva.
  2. Promoure i desenvolupar accions que contribueixin al benestar de les persones amb discapacitat i dels seus familiars.
  3. Promoure i desenvolupar projectes i activitats per aconseguir millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat.
  • Atenció a les families: informació útil i interessant sobre la nostre associació, compartim els reptes i allò que ens motiva a tirar endavant.

Amis

c/ Samuel Barrachina s/n

08870 Sitges 

Mónica. 688 209 617  Pilar: 610 502 087 Cristina: 676 323 554

Correu electrònic: amis.sitges@gmail.com

Contacte:

Amis

c/ Samuel Barrachina s/n, 08870 Sitges 

688 209 617

610 502 087

Correu electrònic: amis.sitges@gmail.com

Vol fer-se soci?

Si vol unir-se a la nostra associació, utilitzeu el nostre formulari de contacte per rebre informació. L'esperem!

Ara també pot informar-se sobretot el relatiu a la nostra associació a través de les xarxes socials.

www.facebook.com/amis.sitges